Lördagen den 25 maj är det dags för vårutflykt

Med Hjalmar i Västerled, söker vi spår efter Hjalmar Bergmans diktade värld i det vackra Västernärke. Vi tar hjälp av den pålitlige, kunnige och entusiastiske Erik Hjalmar Linder, som för snart femtio år sedan tillsammans med Ulla Isaksson gjorde en liknande resa. Vi följer dem och hoppas att ni följer med oss på den här snitslade turen. Vi har planerat stopp på mer eller mindre kända ställen, men alla med anknytningar och kopplingar till Hjalmar om man använder lite ”fantasi, välvilja och kanske lite ljug”. Läs gärna på Erik Hjalmar Linders text som finns i STF:s årsbok 1975

Välkomna den 25 maj 10.00 – 16.00. Start: Örebro Central / Västra Bangatan. Vi åker gemensam buss Pris: 250/person (OBS Priset är beräknat på 22 deltagare och kan alltså komma att justeras.)

Första stoppet blir kaffe i Granhammars gamla skola där vi välkomnas av Agneta Ljung.

Lunch: Lanna Lanthandel. Den gamla lanthandeln är numera restaurant. Vi kan välja mellan fisk, kött eller vegetariskt 159 kr (måltidsdryck ingår). Var och en betalar själv sin lunchpå plats.

Kaffe: Hallagården.

Lästips inför resan: Mor i Sutre, Fru Gudrun på Hviskingeholm

Anmälan: till Inger Hullberg (inger.a.hullberg@gmail.com eller 070 674 56 60) Glöm inte att välja lunchrätt! Betala 250 kr för bussresan till samfundet 60 07 82-7.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *